Over De Vis in Gent

Onder het motto ‘Vis voor elke dag’, geniet Vishandel De Vis reeds jarenlang het vertrouwen als dé visspeciaalzaak voor eenieder die in het Gentse op zoek is naar vis, schaaldieren en schelpdieren van topkwaliteit.

 

Eigenaar Danny Decroos is sinds mensenheugenis bezeten door vis, en dat laat zich meteen gevoelen, want in zijn zoektocht naar het meest kwaliteitsvol visassortiment, is enkel het beste goed genoeg! Het meest uitgebreide assortiment is hier dan ook te vinden!

 

Wie liever op de traiteurdienst van De Vis beroep doet, wordt verwend met een hemels aanbod waarbij Danny volgens het seizoen keer op keer probeert te verrassen met een brede keuze aan huisbereide visspecialiteiten.

 

Het is dan ook niet te verwonderen dat De Vis door het magazine Culinaire Ambiance geselecteerd werd bij de lijst van beste foodie winkels van België, gebaseerd op de volgende 5 criteria:

 

  1. vakkennis: de uitbater kan bogen op een grote vakkennis en expertise. Dit resulteert in een aanbod dat gekenmerkt wordt door versheid, kwaliteit en diversiteit.
  2. producten: de uitbater werkt met de beste ingrediënten/producten en voert versheid van zijn producten hoog in het vaandel.
  3. suggesties: de uitbater verrast zijn klanten met topproducten en suggesties, aangepast aan de seizoenen en aan het aanbod van de markt.
  4. assortiment: het assortiment is met zorg en kennis van zaken samengesteld en is bovendien veel meer verfijnd dan wat men in een doorsnee winkel kan vinden. Voor deze winkel is men bereid een omweg te maken!
  5. de winkel: de winkel is aangenaam en verzorgd. De service en bediening zijn uitmuntend.

 

Wenst u meer informatie? Aarzel dan niet ons te contacteren!

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review